Se vores store udvalg af

tang fra atlanterhavet

Tang er det ideelle svar på ønsket om at spise naturlige produkter. Tang er rig på mineraler, vitaminer, aminosyrer, omega-6 og omega-3-fedtsyrer og kostfibre.

Tang fra Irland

Tang fra Connemara Organic Seaweed Ltd, Galway, Irland er håndhøstet, sorteret og tørret ved lav temperatur. Økologisk høstet, håndteret og pakket. Den har den rene rå og autentiske tangsmag.

Islandsk tang – en rig kilde til næringsstoffer

Tang fra Islensk Hollusta ehf, Hafnafjordur, Island er håndhøstet, sorteret og overfladebehandlet med en mælkesyrebakteriekultur inden tørring. Behandlingen hygiejniserer og slører den rå og autentiske tangsmag. 
Islandsk Dulse kan spises som snack direkte fra posen.

TANG FRA ATLANTERHAVET

Tang fra Irland

Tang fra Connemara Organic Seaweed Ltd, Galway, Irland er håndhøstet, sorteret og tørret ved lav temperatur. Økologisk høstet, håndteret og pakket. Den har den rene rå og autentiske tangsmag.

TANG FRA ATLANTERHAVET

Tang fra Island

Tang fra Islensk Hollusta ehf, Hafnafjordur, Island er håndhøstet, sorteret og overfladebehandlet med en mælkesyrebakteriekultur inden tørring. Behandlingen hygiejniserer og slører den rå og autentiske tangsmag. Islandsk Dulse kan spises som snack direkte fra posen.