Skip to main content

Generelt

Agar er et mix af røde tangarter med phycocolloide egenskaber dvs. at de er i stand til at danne geler. De optræder ved kyster over hele Verden og kan vokse på indtil 70 meters dybde. Agar udvindes ved først at opløse og derefter frysetørre tangen. Metoden sikrer at alle næringsstoffer forbliver i tangen. Agar er 7 til 8 gange mere effektiv som geldanner end animalsk gelatine. Agar bruges som tykningsmiddel i fødevarer, kosmetik, farmaceutiske produkter og andre præparater.

Kvaliteter

Agar indgår i fremstillingen af dessert, creme, sauce, syltetøj, juice, sirup, mousse, sky, kagefyld, is etc. Men også som erstatning for animalsk gelatine i teriner og patéer. Agar kan kun nydes afkølet da det bliver flydende ved opvarmning. Da Agar er farveløs samt smags- og lugtfri påvirker den ikke smagen i de fødevarer den tilsættes. Kalorieindholdet er meget lavere end i animalsk gelatine.

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk