Skip to main content
[two_third]

Tilberedning

Sautér de 4 kyllingstykker i smør indtil de er brune. Tilsæt Kombu skåret i lange strimler. Tilsæt årstidens grønt, rødvin, salt og peber og lad det simre i 15 min. Tag kyllingestykkerne op og damp noget af væsken af i ca. 5 min. Jævn saucen til ønsket konsistens. Servér sammen med frisk pasta, sautérede eller mosede kartofler. Kombu går fint sammen med de fleste kødretter.

[/two_third]

(4 pers.)
Sværhedsgrad: 2.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • 1 kylling delt i 4 stk.,
  • 1 l. rødvin,
  • 50 g. Kombu,
  • 1 klat smør,
  • salt og peber

 

 

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk