0

Pandestegte “hvide” fiskefileter med Dulse

Tilberedning:
Panér fileterne i æg med salt og peber. Derefter i mel og Dulse. Steg fileterne i 2 min. på hver side i meget varmt smør. Når de er sprøde serveres de på varme tallerkener.
Næsten al fisk kan bruges

(4 pers.)
Sværhedsgrad: 1.
Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser:
4 fileter af ”hvid” fisk,
20 g. Dulse flager, 20 g. smør,
50 g. mel,
1 helt æg,
salt og peber

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk