Skip to main content

(4 pers.)
Sværhedsgrad: 1.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:
½ porre,
½ turnips,
2 eller 3 shiitake svampe,
1 l. vand,
10 g. Dulse,
1 spsk. miso (fermenteret soja og byg pasta),
1 ubeh. Citron

Tilberedning:
Skyl porren og skær den på langs og derefter i 4 cm. Stykker, rens turnipsen og skær den i ”tændstikker”. Opblød svampene i 10 min. i varmt vand. Skær den hårde stilkende af og snit dem i fine skiver. Gem vandet de er blødt op i.
Læg porre, svampe og turnips lagvis i en gryde, tilsæt vand inkl. vandet fra svampene så det dækker turnipsene. Bring det i kog og lad det koge ved moderat varme under låg i 10 til 15 min.
I mellemtiden udblødes Dulsen i 1 min og afdryppes.
Når grøntsagerne er kogt, tilsættes mere vand til suppen om nødvendigt hvorefter det bare simrer.
Opløs misoen i en skål med suppe og tilsæt den til suppen. Tilsæt Dulse og lad det simre i 3 min. Servér med citronskive.

GRATIS LEVERING TIL NÆRMESTE GLS PAKKESHOP VED KØB FOR MINDST 500 KR.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk